HBO-programma Integraal veiligheidsbeleid en veiligheidsbeleving

  • Home/
  • Rubrieken/
  • HBO-programma Integraal veiligheidsbeleid en veiligheidsbeleving
‹ Terug

HBO-programma Integraal veiligheidsbeleid en veiligheidsbeleving - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1800

Ga naar HBO-programma Integraal veiligheidsbeleid en veiligheidsbeleving voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij leren hoe je een integraal veiligheidsbeleid ontwikkelt? Ben je geïnteresseerd in het veiligheidsgevoel van mensen en hun gedrag dat hierdoor bepaald wordt? Dan zit je hier goed. Veiligheidsbeleving is een belangrijk element in beleid over veiligheid en de uitvoering hiervan. In dit hbo-programma leer je daar alles over. Er wordt ingegaan op factoren die effect hebben op veiligheidsbeleving op drie niveaus: persoonlijk, situationeel en algemeen maatschappelijk. Ben jij daarin geïnteresseerd? Vraag de gratis studiegids aan voor meer info. Daarom kies je voor HBO-programma Integraal veiligheidsbeleid en veiligheidsbeleving van NTI: Erkende onderwijsinstelling In 3 maanden af te ronden Geen vooropleiding nodig

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)