MBO Basisopleiding Ondernemer retail

‹ Terug

MBO Basisopleiding Ondernemer retail - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
9 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 675

Ga naar MBO Basisopleiding Ondernemer retail voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Droom jij van een eigen kledingwinkel, bloemenzaak of restaurant? Deze mbo  basisopleiding is bedoeld voor mensen die willen weten of een beroep als ondernemer retail iets voor hen is. Je volgt een aantal vakken uit de volledige MBO-opleiding Ondernemer retail, maar hoeft geen stage te lopen. Tijdens de basisopleiding maak je kennis met een groot deel van de werkzaamheden die komen kijken bij het ondernemerschap. Denk hierbij aan het beheren van de financiĆ«n, het maken van beleid voor de marketing van jouw onderneming en het leidinggeven aan personeel. Lijkt jou het werk van een ondernemer retail interessant? Start vandaag nog met de mbo  basisopleiding Ondernemer retail! Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Ondernemer retail van NTI: In 9 maanden af te ronden Geen vooropleiding nodig Inclusief lesmateriaal

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)