Masterprogramma Toegepaste psychologie

‹ Terug

Masterprogramma Toegepaste psychologie - NTI

Niveau:
HBO Master
Type:
HBO Master
Duur:
12 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 4919

Ga naar Masterprogramma Toegepaste psychologie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Mis jij kennis op het gebied van toegepaste psychologie? Wil je je op masterniveau hierin verdiepen en ben je niet in staat de volledige Master Psychologie te volgen? Kies dan voor dit Masterprogramma! In een jaar leer je op een praktijkgerichte manier meer over sociale psychologie, ontwikkelingspsychologie, gedrag en emoties. Na afloop kan jij nog betere adviezen geven, gesprekken voeren en psychologisch onderzoek doen. Je ontvangt een waardevol certificaat. Iets voor jou? Start vandaag nog met het Masterprogramma Toegepaste psychologie! Daarom kies je voor Masterprogramma Toegepaste psychologie van NTI: In 12 maanden af te ronden Erkende onderwijsinstelling Inclusief 6 praktijkbijeenkomsten Begeleiding door ervaren vakdocenten Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)