Masterprogramma Projectmanagement

‹ Terug

Masterprogramma Projectmanagement - NTI

Niveau:
HBO Master
Type:
HBO Master
Duur:
12 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 5399

Ga naar Masterprogramma Projectmanagement voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Mis jij kennis op het gebied van projectmanagement? Wil je je op masterniveau hierin verdiepen en ben je niet in staat de volledige Master Projectmanagement te volgen? Kies dan voor dit Masterprogramma! In een jaar leer je op een praktijkgerichte manier meer over management van complexe en grote projecten, programmamanagement en strategisch management. Dit Masterprogramma sluit perfect aan op actuele ontwikkelingen in het bedrijfsleven, waar steeds meer projectmatig en agile gewerkt wordt. Na afloop ontvang je een waardevol certificaat. Daarom kies je voor Masterprogramma Projectmanagement van NTI: In 12 maanden af te ronden Erkende onderwijsinstelling Inclusief 3 praktijkbijeenkomsten Begeleiding door ervaren vakdocenten Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)