Masterprogramma Management and Innovation

‹ Terug

Masterprogramma Management and Innovation - NTI

Niveau:
HBO Master
Type:
HBO Master
Duur:
12 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 5399

Ga naar Masterprogramma Management and Innovation voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Mis jij kennis op het gebied van innovatiemanagement? Wil je je op masterniveau hierin verdiepen en ben je niet in staat de volledige Master Management and Innovation te volgen? Kies dan voor dit Masterprogramma! In een jaar leer je op een praktijkgerichte manier meer over innovatie van producten, diensten en businessmodels, strategisch management en duurzame innovatie. Erg nuttig voor wie innovatieve processen in een organisatie wilt kunnen initiƫren en vormgeven. Na afloop ontvang je een waardevol certificaat en kun je de opgedane kennis en vaardigheden direct toepassen in je werk. Daarom kies je voor Masterprogramma Management and Innovation van NTI: In 12 maanden af te ronden Erkende onderwijsinstelling Inclusief 3 praktijkbijeenkomsten Begeleiding door ervaren vakdocenten Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)