MBO Medewerker ICT support

‹ Terug

MBO Medewerker ICT support - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
16 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1279

Ga naar MBO Medewerker ICT support voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij aan de slag op een ICT-afdeling of bij een ICT-bedrijf? Kies voor de erkende opleiding Medewerker ICT support en leer de belangrijkste taken! Daarom kies je voor MBO Medewerker ICT support van NTI: Officieel erkend mbo-diploma In 12 maanden af te ronden Studeren in je eigen tempo Persoonlijke begeleiding door een mentor Inclusief 3 praktijkdagen

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)