MBO Basisopleiding Verkoopmedewerker optiek

‹ Terug

MBO Basisopleiding Verkoopmedewerker optiek - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 540

Ga naar MBO Basisopleiding Verkoopmedewerker optiek voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je weten of werken in een optiekzaak iets voor jou is? In de  mbo b asisopleiding Verkoopmedewerker optiek doe je de belangrijkste basiskennis en -vaardigheden op. Hoe voer je een oogmeting uit en hoe lees je de gemeten waarden? Wat is pupildistantie en wat is refractie? Om de werking van de ogen goed te begrijpen leer je ook over de bouw van het menselijk lichaam. Met de mbo  basisopleiding kun je doorstromen naar de volledige mbo-opleiding Verkoopmedewerker optiek niveau 2. Iets voor jou? Start vandaag nog met de Basisopleiding Verkoopmedewerker optiek! Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Verkoopmedewerker optiek van NTI: In 6 maanden af te ronden Geen vooropleiding nodig Inclusief lesmateriaal Geen stage Beste prijs-kwaliteitverhouding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)