HBO 21+ toets

‹ Terug

HBO 21+ toets - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
Eenmalig
Lesgeld totaal:
€ 85

Ga naar HBO 21+ toets voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Word alsnog toegelaten tot een erkende HBO-opleiding Wanneer je niet aan de vooropleidingseis voldoet van een HBO Bacheloropleiding of HBO Associate Degree én je bent 21 jaar of ouder, kun je deelnemen aan de HBO 21+ toets.  Het doel van deze toets is om vast te stellen of je een reële kans hebt de hbo-opleiding succesvol af te ronden. Slaag je voor de toets? Dan mag je starten met de hbo-opleiding van jouw keuze bij NTI! Op het inschrijfformulier plan je zelf jouw toets in. De toets wordt vrijwel dagelijks digitaal afgenomen op meer dan 20 locaties in Nederland. Aanmelden voor de 21+ toets Daarom kies je voor HBO 21+ toets van NTI:

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)