Masterclass Persoonlijk leiderschap

‹ Terug

Masterclass Persoonlijk leiderschap - NTI

Niveau:
HBO Master
Type:
HBO Master
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1425

Ga naar Masterclass Persoonlijk leiderschap voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij je leiderschapskwaliteiten verbeteren? Ontdek je persoonlijke kernkwaliteiten en word een professioneel rolmodel met de Masterclass Persoonlijk leiderschap. Onder begeleiding van de docent ga je aan de slag met jouw persoonlijke leerdoelen. Kennis over zelfreflectie, werken op basis van vertrouwen en ethisch handelen, vertaal je naar jezelf. Tijdens de praktijkbijeenkomst word je niet alleen gecoacht, maar coach je ook jouw medestudenten. Een bijzondere en nuttige masterclass voor iedere leidinggevende of manager! Na afloop ontvang je een waardevol certificaat. Daarom kies je voor Masterclass Persoonlijk leiderschap van NTI: Erkende onderwijsinstelling Studeren in je eigen tempo Inclusief praktijkbijeenkomst Begeleiding door ervaren vakdocenten Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)