Masterclass Verandermanagement

‹ Terug

Masterclass Verandermanagement - NTI

Niveau:
HBO Master
Type:
HBO Master
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1425

Ga naar Masterclass Verandermanagement voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Organisaties hebben continu te maken met verandering. Denk aan reorganisaties, innovaties of proceswijzigingen. Hoe kun je succesvol veranderingen doorvoeren binnen een organisatie? Hoe regisseer je een compleet veranderproces? De Masterclass Verandermanagement gaat hierop in. Je leert hoe je een herontwerp maakt en implementeert en inventariseert de risicofactoren. Concepten als veranderdynamiek en vertrouwen (in het management) ga je koppelen aan je eigen organisatie. Tijdens de praktijkbijeenkomst breng je de theorie in de praktijk. Schrijf je in voor de Verandermanagement opleiding en haal een waardevol certificaat! Daarom kies je voor Masterclass Verandermanagement van NTI: Erkende onderwijsinstelling Studeren in je eigen tempo Inclusief praktijkbijeenkomst Begeleiding door ervaren vakdocenten Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)