Bretons

‹ Terug

Bretons - NHA

Niveau:
Taalcursussen vanuit het Engels
Duur:
6 maanden
Lesgeld per termijn:
€ 170

Ga naar Bretons voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Leer de taal van Bretagne. Volg de cursus Bretons. Ga je graag naar Bretagne? Of heb je zakelijke relaties in dit mooie stukje Frankrijk? Met de cursus Bretons leg je snel en gemakkelijk contact. De Bretonse taal is een Keltische taal. Het stamt af van de Brythonische talen en was in Frankrijk tot de 12e eeuw de taal van de elite. De taal van Bretagne vind je terug in veel Franse literatuur. Momenteel zijn er echter nog slechts zo’n 500.000 mensen die Bretons spreken en verstaan. Heb je belangstelling voor de Franse literatuur, voor Bretagne of voor oude talen? Dan is de taalcursus Bretons beslist een aanrader. Ook leuk: Je leert in de cursus Bretons over lokale gewoonten en gebruiken. Kennis die je goed van pas komt wanneer je het land bezoekt. Werk en vakantie Heb je reisplannen naar dit mooie stukje Frankrijk? Of heb je in je werk te maken met Bretonse bedrijven of ondernemers? Start met Bretons leren bij NHA. Bretons of betons? Met de cursus Bretons, niet te verwarren met betons (bouwtaal), is het ijs snel gebroken en leg je gemakkelijk contact. Zo werkt studeren bij NHA Studieprogramma Bretons Met de cursus Bretons leer je de beginselen van deze bijzondere taal. De nadruk ligt daarbij op spreekvaardigheid. Je krijgt levendige en heldere luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en praktische woordenlijsten. Ook leuk: Je leert in de cursus Bretons over lokale gewoonten en gebruiken. Kennis die je goed van pas komt wanneer je het land bezoekt. Woordenschat In de taalcursus Bretons leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversatie, zoals begroetingen; cijfers en tijd; de weg vragen; noodgevallen en medische vragen; eten en drinken, winkelen en ontspanning. Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Met moderne en actuele onderwerpen vergroot je snel en eenvoudig je spreek- en luistervaardigheid en bouw je in hoog tempo een goede woordenschat op. Ook jij kunt binnen enkele maanden Bretons leren spreken met de cursus van NHA. Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Over NHA

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.