Kalligrafie voor Linkshandigen

‹ Terug

Kalligrafie voor Linkshandigen - NHA

Niveau:
Schrijven
Duur:
16 maanden
Lesgeld per termijn:
€ 239

Ga naar Kalligrafie voor Linkshandigen voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Leer de kunst van schoonschrijven met de cursus Kalligrafie Zinnen, woorden en letters komen visueel tot leven bij kalligrafie. In deze Kalligrafie cursus leer je schoonschrijven met sierlijke letters die elke tekst direct extra uitstraling geven. Deze cursus is ideaal voor beginners en aankomend professionele schoonschrijvers. Zelfs schrijvers met het allerslechtste doktershandschrift leren tijdens de hobbycursus Kalligrafie razendsnel hoe je schrijft in schoonschrift. Een vooropleiding? Niet nodig. Hetzelfde geldt voor tekentalent. Kalligraferen leer je eenvoudig en snel. Hobbyschrijver of beroepsschrijver? Van elke tekst maak je een echt kunstwerk. Bijvoorbeeld met lettertypes die de Romeinen en Grieken eeuwen geleden al gebruikten. Zelfs een woord als‘koelkastmagneet’ krijgt bij kalligrafie opeens toegevoegde waarde. Na de cursus Kalligrafie versta je de kunst van het‘cosmetisch mooischrijven’. Kom tot rust met een Kalligrafie cursus Kalligrafie vraagt om een beetje geduld en oog voor detail. Deze Kalligrafie cursus is daardoor erg geschikt om tot rust te komen. Een bijkomend voordeel van deze ontspannende hobby is dat je mensen aangenaam verrast met tekst op verjaardagskaarten. Of bij andere gelegenheden zoals jubilea, feestdagen en (bedrijfs)feesten waar je uitnodigingen voor schrijft. Professioneel kalligraferen Kan kalligrafie ook meer zijn dan alleen ontspanning? Jazeker! Zo leer je tijdens de cursus Kalligrafie hoe je beroepsmatig aan de slag gaat met kalligraferen. Bijvoorbeeld voor het maken van advertenties, reclameborden of het ontwikkelen van huisstijlen en unieke logo’s. Cursus Kalligrafie mét gratis materialenpakket Bij de cursus Kalligrafie ontvang je een uitgebreid gratis materialenpakket met daarin: hoogwaardige kalligrafeerpennen; kalligrafie-inkt; schriften en potloden. Voor zowel links- als rechtshandige mensen is het starterspakket beschikbaar. Zo werkt studeren bij NHA Programma Kalligrafie Tijdens deze cursus ga je aan de slag met volgende onderdelen van kalligrafie: letters tekenen en schrijven; schriftgeschiedenis; materiaalkennis; heraldiek; kleurenleer; reclame.

Over NHA

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.