Vmbo Rekenen

‹ Terug

Vmbo Rekenen - NHA

Niveau:
VMBO
Duur:
8 maanden
Lesgeld per termijn:
€ 179

Ga naar Vmbo Rekenen voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Haal het officiƫle staatsexamen VMBO Rekenencomplete lesstof + examentraining Wil jij je rekenvaardigheid een boost geven? Volg dan de cursus VMBO Rekenen! Kijk eens naar de volgende opgaven: 368 + 447 = 72 : 100 = welk getal is het grootst (A) 1,09 (B) 0,89 (C) 1,1 (D) 0,9 Dit soort vragen krijg je op het staatsexamen Rekenen. De cursus VMBO Rekenen van NHA bereidt je voor op dit examen. De cursus Rekenen VMBO dient afgerond te worden met een college-examen. Dit college-examen dient afgerond te worden in het jaar waarin je opgaat voor het diploma. Tijdens de cursus komen de volgende onderdelen aan bod: getallen; verhoudingen; meten en meetkunde; verbanden. Let op: Wanneer je de cursus VMBO Wiskunde doet, hoef je VMBO Rekenen niet te volgen.

Over NHA

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.