• Home/
  • HBO Opleidingen

HBO opleidingen als thuisstudie

Wil je verder leren op HBO-niveau? Maar is een voltijdopleiding niet in te passen? Kies dan voor een HBO thuisstudie. Je studeert dan waar en wanneer je wil. En in jouw eigen tempo. Met aan het eind een waardevol diploma.

Een uitdagende baan. Een druk sociaal leven. Een gezin. Het zijn allemaal zaken die het leven mooier maken. Maar het studeren lastiger. Wil je je niettemin blijven ontwikkelen als persoon bieden HBO thuisstudies uitkomst. En het maakt niet uit in welke richting je wil groeien; het aanbod van de bekende Nederlandse opleidingsinstituten is groot en van hoge kwaliteit.

Met toegestuurd en online studiemateriaal kun je studeren waar je wil; thuis, in het buitenland, onderweg. En als je het even te druk hebt om je goed te kunnen concentreren op de studie, dan stel je dat even uit. Je bepaalt zelf hoe lang je over je studie doet en wanneer het examen wordt afgenomen. Je hebt het zelf in de hand.

Populaire HBO opleidingen

Hieronder vind je de meest gekozen studierichtingen. Staat de jouwe er niet tussen? Gebruik dan het zoekveld bovenaan en filter de resultaten op HBO.
Op Thuisstudie.nl staat de opleiding die je zoekt.

Thuisstudie HBO examens: eenvoudiger en evenveel waard

Heb je HAVO of VWO afgerond. En ben je nu al(lang) aan het werk? En wil je blijven leren en jezelf blijven ontwikkelen? Kies dan voor een HBO opleiding als thuisstudie. Je leert dan vanuit huis (of een andere plek met internetverbinding) en in je eigen tempo voor een officieel erkend examen. Het diploma dat je uiteindelijk krijgt is evenveel waard als die bij een dag- of avondschool.

Voordelen van een thuisstudie HBO

  • Overal studeren wanneer het jou uitkomt
  • Persoonlijke online ondersteuning en naar keuze klassikaal.
  • Een erkend staatsdiploma met voldoende examentraining vooraf.

Shortcuts