• Home/
  • MBO Opleidingen

MBO opleidingen als thuisstudie

Met een MBO-opleiding van een van de bekende Nederlandse opleidingsinstituten krijg kwalitatief onderwijs en een erkend diploma. Bij alle opleiders kun je terecht voor vele opleidingsrichtingen en verschillende onderwijsvormen. Zo kun je kiezen voor korte MBO programma's of MBO basisopleidingen. Je kunt deze geheel thuis en online volgen en sommige ook deels klassikaal.

Waar je ook voor kiest, je staat er niet alleen voor. Je studeert thuis en in jouw eigen tempo. Maar je wordt altijd online begeleid door een docent, een ervaren expert in het vakgebied. Deze beoordeelt je werk. En bij hem of haar kun je altijd terecht met vragen of een steuntje in de rug als je deze nodig hebt; topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding.

Populaire MBO opleidingen

Hieronder vind je de meest populaire MBO vakgebieden. Staat er niet tussen wat je zoek? Gebruik het zoekveld bovenaan en filter de resultaten op MBO.
Op Thuisstudie.nl staat altijd de opleiding die je zoekt.

Beroepsopleidingen waar en wanneer het uitkomt

Wil je nog verder studeren? Maar is regulier onderwijs niet mogelijk of wenselijk? Kies dan voor MBO opleiding als thuisstudie. Je wordt opgeleid voor officieel erkende examens. En het diploma dat je behaalt is evenveel waard als die bij een dag- of avondschool.

Voordelen van een thuisstudie MBO

  • Studeren waar en wanneer het jou uitkomt.
  • Persoonlijke begeleiding via internet en (desgewenst) klassikaal.
  • Veel extra oefeningen en examentraining.
  • Na afloop een erkend staatsdiploma.