Evenementenorganisatie

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de thuisstudie evenementenorganisatie die bij jou past

Wil jij thuis online over organisatie van evenementen leren? Kies dan voor een online cursus evenementenorganisatie. En krijg les thuis. Vergelijk hieronder de cursussen evenementenorganisatie van verschillende opleiders. In het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.

Evenementenmarketing

8 maanden € 399,00 laudius cursus
logo
tijdelijk 50% herfstkorting

Heb jij de ambitie om evenementen te organiseren zoals beurzen, bedrijfsfeesten en open dagen? Dan is deze cursus Evenementenmarketing iets voor jou!meer

Evenementenorganisator

6 maanden € 469,00 nha cursus
logo
50% korting + gratis tablet of NC headphones

Evenementen organiseren? Word zelfstandig evenementenorganisator Een feestje geven? Leuk. Een evenement organiseren? Nóg leuker. Toch is evenementenmeer

Evenementen Organisator

9 maanden € 489,00 laudius cursus
logo
tijdelijk 50% herfstkorting

Ondernemend en sociaal zijn, dat zijn zeker kwaliteiten die horen bij een evenementenorganisator. Als organisator van verschillende activiteitenmeer

Start je eigen evenementenbureau

9 Maanden € 963,00 nti cursus
logo

Pinkpop, de AutoRai en een voetbaltoernooi. Het zijn maar enkele voorbeelden van evenementen die organisatie nodig hebben. Lijkt het jou leuk om ditmeer

evenementenorganisatie

Bij weinig vakgebieden komen creativiteit en organisatie zo samen als bij evenementorganisatie, ofwel eventmanagement. Van idee tot uitvoering. En van bedrijfsfeest tot sportevenement. Je moet overal op zijn voorbereid.

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Evenementenorganisatie, eventueel naast je werk, kies dan voor Evenementenorganisatie als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met Evenementenorganisatie. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je Evenementenorganisatie shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.