Deens

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de thuisstudie Deens die bij jou past

Wil jij thuis Deens leren? Kies dan voor een thuisstudie Deens. En krijg Deense les thuis. Vergelijk hieronder de cursussen Deens van verschillende opleiders. Of je nu Deens wil spreken om persoonlijke of professionele redenen, in het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.
Photo by Roy Tack on Unsplash

Deens Voor Beginners (A1)

0 maanden € 159,00 laudius cursus
logo

Het charmante Denemarken is een populair vakantieland. Jouw verblijf in Denemarken wordt nog aangenamer als je jezelf in het Deens kunt redden. Demeer

Deens Voor Gevorderden (A2)

0 maanden € 159,00 laudius cursus
logo

Heb je al enige kennis van de Deense taal en wil je deze uitbreiden? De erkende cursus Deens voor gevorderden van Laudius is een prima keuze voormeer

Cursus Deens

6 maanden € 169,00 nha cursus
logo
50% korting op vele thuisstudies

Naar het land van Lego en de kleine zeemeermin? Volg de cursus Deens. Veel mensen in Denemarken spreken Engels. Maar wat is het leuk om demeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Deens, eventueel naast je werk, kies dan voor een thuisstudie Deens.
Wanneer je maar wilt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met de thuisstudie [PRODUCT]. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je shortlist op Thuisstudie.nl en klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.