Servisch

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de thuisstudie Servisch die bij jou past

Wil jij thuis Servisch leren? Kies dan voor een thuisstudie Servisch. En krijg Servische les thuis. Vergelijk hieronder de cursussen Servisch van verschillende opleiders. Of je nu Servisch wil spreken om persoonlijke of professionele redenen, in het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.
Photo by Nikola Aleksic on Unsplash

Servisch Voor Beginners

0 maanden € 119,00 laudius cursus
logo

De cursus Servisch voor beginners van Laudius is zeer geschikt voor vakantiegangers maar ook zeker voor mensen die de taal op zakelijk gebied wilmeer

Cursus Servisch

6 maanden € 169,00 nha cursus
logo
50% korting op vele thuisstudies

Op reis naar het prachtige Servië? Volg de cursus Servisch. Servië is een aantrekkelijke vakantiebestemming. Vind je het leuk om tijdens je reis inmeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Servisch, eventueel naast je werk, kies dan voor een thuisstudie Servisch.
Wanneer je maar wilt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met de thuisstudie [PRODUCT]. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je shortlist op Thuisstudie.nl en klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.