Tsjechisch

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de thuisstudie Tsjechisch die bij jou past

Wil jij thuis Tsjechisch leren? Kies dan voor een thuisstudie Tsjechisch. En krijg Tsjechische les thuis. Vergelijk hieronder de cursussen Tsjechisch van verschillende opleiders. Of je nu Tsjechisch wil spreken om persoonlijke of professionele redenen, in het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.
Photo by Alejandro Cartagena on Unsplash

Tsjechisch Voor Beginners

0 maanden € 119,00 laudius cursus
logo

De cursus Tsjechisch voor beginners van Laudius is zeer geschikt voor vakantiegangers maar ook zeker voor mensen die de taal op zakelijk gebied wilmeer

Cursus Tsjechisch

6 maanden € 169,00 nha cursus
logo
50% korting op vele thuisstudies

Tsjechisch leren? Leg makkelijk contact in Tsjechië Mluvímčesky, ofwel‘ik spreek Tsjechisch’. Na de cursus Tsjechisch kun je de Tsjechenmeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Tsjechisch, eventueel naast je werk, kies dan voor een thuisstudie Tsjechisch.
Wanneer je maar wilt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met de thuisstudie [PRODUCT]. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je shortlist op Thuisstudie.nl en klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.