Turks

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de thuisstudie Turks die bij jou past

Wil jij thuis Turks leren? Kies dan voor een thuisstudie Turks. En krijg Turkse les thuis. Vergelijk hieronder de cursussen Turks van verschillende opleiders. Of je nu Turks wil spreken om persoonlijke of professionele redenen, in het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.
PPhoto by ThePowerCouple on Unsplash

Turks Voor Beginners (A1)

0 maanden € 159,00 laudius cursus
logo

Turkije is een fascinerend land, rijk aan cultuur en met een fantastische, zeer gastvrije bevolking. Lijkt het je niet fantastisch om in het Turksmeer

Cursus Turks

12 maanden € 189,00 nha cursus
logo
50% korting op vele thuisstudies

Met Turkse buren of collega’s spreken? Volg de cursus Turks Heb je Turkse vrienden of collega’s en wil je in hun eigen taal met hen praten? Metmeer

Turks voor beginners

12 maanden € 268,00 nti cursus
logo
FlexibelStuderen® en 25-50% korting

Wil jij de Turkse taal graag leren? De cursus Turks voor beginners is voor iedereen die graag de Turkse taal wil leren spreken, schrijven en… meer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Turks, eventueel naast je werk, kies dan voor een thuisstudie Turks.
Wanneer je maar wilt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met de thuisstudie [PRODUCT]. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je shortlist op Thuisstudie.nl en klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.