Afrikaans

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de thuisstudie Afrikaans die bij jou past

Wil jij thuis online Afrikaans leren? Kies dan voor een online cursus Afrikaans. En krijg Afrikaanse les thuis. Vergelijk hieronder de cursussen Afrikaans van verschillende opleiders. Of je nu Afrikaans wil spreken om persoonlijke of professionele redenen, in het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.
Photo by Dekeister Leopold on Unsplash

Afrikaans Voor Beginners

3 maanden € 119,00 laudius cursus
logo
Laagste lesgeld van NL. 14 dagen GRATIS proberen.

Afrikaans is ontstaan uit zeventiende-eeuwse Nederlandse dialecten. De Afrikaanse taal heeft dan ook veel overeenkomsten met de Nederlandse taal.meer

Afrikaans

6 maanden € 189,00 nha cursus
logo

Afrikaans leren? Ontdek de dochtertaal van het Nederlands De Afrikaanse taal heeft veel overeenkomsten met de Nederlandse taal en is veelal goedmeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Afrikaans, eventueel naast je werk, kies dan voor Afrikaans als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met Afrikaans. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je Afrikaans shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.