Beleggen

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de thuisstudie beleggen die bij jou past

Wil jij thuis beleggen leren? Kies dan voor een thuisstudie beleggen. En krijg les thuis. Vergelijk hieronder de cursussen beleggen van verschillende opleiders. Of je nu beleggen wil leren om persoonlijke of professionele redenen, in het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.
Photo by lo lo on Unsplash

Beleggen Voor Beginners

0 maanden € 179,00 laudius cursus
logo

Goed beleggen is een sport en kan jou veel geld opleveren! Met de juiste basiskennis is iedereen in staat om op een leuke en verantwoorde manier temeer

Beleggen voor Beginners

12 maanden € 249,00 nha cursus
logo
50% korting op vele thuisstudies

Beleggen voor Beginners: slim en verantwoord leren beleggen Op een creatieve manier een appeltje voor de dorst verdienen? Kies voor de cursusmeer

Beleggen voor beginners

6 maanden € 259,00 loi cursus
logo

De deeltijdcursus Beleggen voor beginners van de LOI maakt je wegwijs in de wereld van beleggen. Je leert o.a. welke soorten beleggingen er zijn, hoemeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Beleggen, eventueel naast je werk, kies dan voor een thuisstudie Beleggen.
Wanneer je maar wilt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met de thuisstudie [PRODUCT]. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je shortlist op Thuisstudie.nl en klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.