Leer meer over beurzen, aandelen en beleggen

Op zoek naar een thuisstudie Beleggen? Vergelijk hieronder de cursussen en opleidingen van de belangrijkste instituten in Nederland. En schrijf je vandaag nog in voor de cursus Beleggen van jouw keuze!

- Thuisstudies Beleggen

# Naam Prijs  
1 Beleggen voor Beginners € 252,00

- Thuisstudies Beleggen

# Naam Prijs  
1 Beleggen Voor Beginners € 199,00
Meer leren? Thuisstudie!

Leren beleggen

Heb jij altijd al een fascinatie gehad voor de hectiek van grote beurzen als Wall Street? Volg jij trouw de dagelijkse ontwikkelingen van de AEX? Hoe lukt het sommige beleggers telkens weer om de juiste keuzes te maken. Beleggen is geen geluk maar een vaardigheid. Gelukkig is dit een vaardigheid die ook jij via thuis studeren kunt leren!

Beleggen wordt een steeds beter alternatief voor sparen. Daarbij moet je wel rekening houden dat er bij beleggen wel sprake is van risico's. In deze cursus leer je precies wat deze risico's zijn. Bovendien kun je na afloop onderscheid maken tussen de verschillende manieren om te beleggen. Bewapend met deze kennis, kun je iedere situatie goed inschatten, een portefeuille opbouwen en jouw risico's spreiden. Kortom, na deze thuisstudie ben je een echte belegger!

Thuisstudies: flexibel en voordelig.

De opleiders op deze website maken (verder) studeren voor iedereen mogelijk. Thuis. Onderweg. Naast je werk en gezin. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Met digitale leeromgevingen wordt optimaal gebruik gemaakt van internet. Evengoed is er veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. En steeds vaker wordt thuisstudie gecombineerd met klassikaal onderwijs.