Chinees

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de thuisstudie Chinees die bij jou past

Wil jij thuis online Chinees leren? Kies dan voor een online cursus Chinees. En krijg Chinese les thuis. Vergelijk hieronder de cursussen Chinees van verschillende opleiders. Of je nu Chinees wil spreken om persoonlijke of professionele redenen, in het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.
Photo by Pat Whelen on Unsplash

Chinees (Mandarijn) Voor Beginners

3 maanden € 119,00 laudius cursus
logo
tijdelijk 50% herfstkorting

Doe je zaken met Chinese bedrijven of wil je een reis maken door China? Dan is het absoluut handig als je je in het Chinees kunt redden. In dezemeer

Cursus Chinees

12 maanden € 189,00 nha cursus
logo
50% korting + gratis tablet of NC headphones

Chinees leren via NHA: Dé taal van de toekomst Chinees leren is misschien wel de beste investering die je kunt doen. Wanneer je deze taal beheerst,meer

Chinees voor beginners

12 Maanden € 299,00 nti cursus
logo

Wil jij in je eigen tempo Chinees leren spreken, lezen en schrijven? Dan is de cursus Chinees van NTI perfect voor jou! Na afloop van de cursusmeer

Chinees

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Chinees, eventueel naast je werk, kies dan voor Chinees als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met Chinees. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je Chinees shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.