Wil je een (betere) kapper worden?

Thuisstudie.nl helpt je graag verder. Bekijk en vergelijk onderstaande kapperscursussen en opleidingen van de belangrijkste aanbieders van "afstandsonderwijs". En schrijf je vandaag nog in voor de cursus of opleiding van jouw keuze.

- Thuisstudies Kapper

# Naam Prijs  
1 Thuiskapper € 309,00

- Thuisstudies Kapper

# Naam Prijs  
1 Haarstyling € 240,00
2 Thuiskapper € 319,20
3 Freelance thuiskapper € 804,00
4 Thuiskapper & Visagie € 828,00
5 Nagelstyling (acryl of gel), visagie en haarstyling € 1080,00
6 Nagelstyling (acryl en gel), visagie en haarstyling € 1280,00
Meer leren? Thuisstudie!

Leren knippen

In iedere buurt is er wel vraag naar een goede kapper. Als jij dus graag mensen helpt met het aanmeten van een nieuwe look, dan is wellicht het beroep Kapper wat voor jou. Tegenwoordig hoef je niet meer in een salon aan de slag te gaan. Er gaan steeds meer kappers aan de slag als Thuiskapper. Je treft bij ons dan ook speciale cursussen, Thuiskapper en Thuiskapper & Visagie.

Onze zelfstudies op het gebied van Uiterlijke verzorging & Styling zijn echter niet alleen voor beginners interessant. Neem nu bijvoorbeeld onze cursus Haarstyling. Deze thuisstudie is ook geschikt voor Kappers die graag meer kennis willen opdoen over kapsels. Met onze cursussen wordt je als kapper uitgedaagd. Maak je je tot slot zorgen over het financiële aspect van je beroep, volg dan de cursus Freelance thuiskapper. Hieronder tref je de verschillende modules voor het leren van het beroep Kapper.

Thuisstudies: flexibel en voordelig.

De opleiders op deze website maken (verder) studeren voor iedereen mogelijk. Thuis. Onderweg. Naast je werk en gezin. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Met digitale leeromgevingen wordt optimaal gebruik gemaakt van internet. Evengoed is er veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. En steeds vaker wordt thuisstudie gecombineerd met klassikaal onderwijs.