Kapper

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de thuisstudie Kapper die bij jou past

Wil jij thuis online leren over haarverzorging? Kies dan voor een online cursus Kapper. En volg de beroepsopleiding thuis. Vergelijk hieronder de cursussen en opleidingen van verschillende opleiders. Of je nu meer wil leren om verder te komen in je huidige baan als kapper of voor een carrièreswitch, in het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.

Thuiskapper

5 maanden € 369,00 nha cursus
logo

Cursus Haarknippenén haarstyling inéén unieke kapperscursus Knippen, verven en modelleren? Geld uitsparen door de knipbeurten van gezinsleden zelfmeer

Thuiskapper

10 Maanden € 480,00 nti cursus
logo

Wil jij graag alles weten over het kappersvak en beschikken over de benodigde vaardigheden en basiskennis? Dan is de opleiding Thuiskapper van NTImeer

Kapper

12 maanden € 819,00 nha cursus
logo

Ontdek hoe je een verzorgd kapsel creëert met de Kappersopleiding De uitdrukking“als je haar maar goed zit” is het uitgangspunt van deze cursus.meer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Kapper, eventueel naast je werk, kies dan voor Kapper als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met Kapper. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je Kapper shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.