Leer meer over kunst en cultuur. En reis met meer plezier.

Op zoek naar een thuisstudie over kunst, cultuur en/of reizen? Vergelijk hieronder de cursussen en opleidingen van de belangrijkste instituten in Nederland. En schrijf je vandaag nog in voor de thuisstudie van jouw keuze!

- Thuisstudies Kunst, Cultuur en Reizen

# Naam Prijs  
1 Boeddhisme € 247,00
2 Wereldgodsdiensten € 275,00
3 Cultuurgeschiedenis € 352,5

- Thuisstudies Kunst, Cultuur en Reizen

# Naam Prijs  
1 Antiek en Oude Kunst € 272,00
2 Kunstgeschiedenis € 301,50

- Thuisstudies Kunst, Cultuur en Reizen

# Naam Prijs  
1 Kalligrafie € 139,00
2 Kunst En Antiek € 199,00
3 Genealogie € 229,00
4 Kunstgeschiedenis € 229,00
5 Archeologie € 469,00
Meer leren? Thuisstudie!

Leer over kunst en cultuur en geniet meer van reizen

Kun jij rustig stil zitten en ben je constant in bewegen? Word jij elke dag wakker met het plan om een nieuw avontuur te beleven? En, houd jij ervan om op reis te gaan? Deze selectie cursussen zijn speciaal bedoeld voor fanatieke cultuursnuivers. Maar ook als je nog geen renaissancemens bent, kan een thuisstudie veel te bieden hebben. Door meer over anderen te leren, leer je ook over jezelf!

De cursussen rond het thema Kunst, Cultuur en Reizen zijn erg divers. Een aantal van deze cursussen kun je volledig thuis uitvoeren: een echte thuisstudie dus. Voorbeelden hiervan zijn Kunst en Cultuur, Kunstgeschiedenis en Filosofie. Maar een echte kunstenaar en reiziger leidt aan goede portie reislust. Je kunt thuis studeren dan ook prima combineren met een culturele vakantie. Bekijk hieronder de volgende cursussen van Thuisstudie.nl.

Thuisstudies: flexibel en voordelig.

De opleiders op deze website maken (verder) studeren voor iedereen mogelijk. Thuis. Onderweg. Naast je werk en gezin. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Met digitale leeromgevingen wordt optimaal gebruik gemaakt van internet. Evengoed is er veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. En steeds vaker wordt thuisstudie gecombineerd met klassikaal onderwijs.