Litouws

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de thuisstudie Litouws die bij jou past

Wil jij thuis online Litouws leren? Kies dan voor een online cursus Litouws. En krijg Litouwse les thuis. Vergelijk hieronder de cursussen Litouws van verschillende opleiders. Of je nu Litouws wil spreken om persoonlijke of professionele redenen, in het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.

Litouws Voor Beginners

3 maanden € 119,00 laudius cursus
logo
Laagste lesgeld van NL. 14 dagen GRATIS proberen.

De cursus Litouws voor beginners van Laudius is zeer geschikt voor vakantiegangers maar ook zeker voor mensen die de taal op zakelijk gebied wilmeer

Litouws

6 maanden € 189,00 nha cursus
logo

De taal van Litouwen leren? Volg de cursus Litouws. Heb je interesse in Litouwen? Of belangstelling voor de ontwikkeling van talen? Dan is de cursusmeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Litouws, eventueel naast je werk, kies dan voor Litouws als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met Litouws. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je Litouws shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.