Leer in je eigen tempo een instrument bespelen

Er is bijna niemand die niet van muziek houdt. Nog leuker dan muziek luisteren is zelf muziek maken. Deze kunst leer je in een muziekcursus. In de zeer complete cursussen, zoals voor Gitaar-, Keyboard-en Pianospelen, leer je in een korte periode instrumenten bespelen op hoog niveau. Vergelijk onderstaande cursussen en opleidingen. En schrijf je vandaag nog in voor de thuisstudie van jouw keuze!

Gerelateerde rubrieken: Gitaar en Keyboard en Piano.

- Thuisstudies Muziek

# Naam Prijs  
1 Piano € 208,00
2 Gitaar € 224,00
3 Keyboard € 248,00

- Thuisstudies Muziek

# Naam Prijs  
1 Muziek & Notenschrift € ,00
2 Gitaar Spelen € 169,00
3 Keyboard Spelen Voor Beginners € 169,00
4 Songwriter € 469,00
Meer leren? Thuisstudie!

Leer een instrument

Kun jij je een leven zonder muziek inbeelden? Voor veel mensen is muziek hun leven, hun passie. Speelde je vroeger een instrument of wil je een instrument oppakken? Het leren spelen van een instrument kun je prima thuis doen. Met het juiste cursusmateriaal kun je door middel van thuis studeren jouw instrument meester maken.

Bij ons vind je cursussen voor de meest populaire muziekinstrumenten. Of je nu piano, basgitaar, gitaar of keyboard wilt leren spelen. Maar muziek is meer dan alleen een instrument bespelen. In de muziekwereld is ook een grote rol weggelegd voor de producer. De cursus Music Producer is speciaal gericht op deze tak van de muziekindustrie. Begin jouw muzikale carrière dus met één van de onderstaande hobbycursussen uit het assortiment van Thuisstudie.nl.

Thuisstudies: flexibel en voordelig.

De opleiders op deze website maken (verder) studeren voor iedereen mogelijk. Thuis. Onderweg. Naast je werk en gezin. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Met digitale leeromgevingen wordt optimaal gebruik gemaakt van internet. Evengoed is er veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. En steeds vaker wordt thuisstudie gecombineerd met klassikaal onderwijs.