Pools

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de thuisstudie Pools die bij jou past

Wil jij thuis Pools leren? Kies dan voor een thuisstudie Pools. En krijg Poolse les thuis. Vergelijk hieronder de cursussen Pools van verschillende opleiders. Of je nu Pools wil spreken om persoonlijke of professionele redenen, in het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.
Photo by Michal Mrozek on Unsplash

Pools Voor Beginners

3 maanden € 119,00 laudius cursus
logo
tijdelijk 50% lentekorting

De cursus Pools voor beginners van Laudius is zeer geschikt voor vakantiegangers maar ook zeker voor mensen die de taal op zakelijk gebied wilmeer

Cursus Pools

12 maanden € 189,00 nha cursus
logo
50% korting + gratis tablet of NC headphones

Vlot Pools leren? Volg de cursus Pools van NHA Heb je plannen voor een reis naar Polen? Of heb je een zakelijke relatie met Polen of werk je veel metmeer

Pools

10 maanden € 500,00 loi cursus
logo

De cursus Pools van de LOI (deeltijd) leert je op een leuke manier Pools spreken, verstaan, lezen en schrijven. Met behulp van geluidsfragmenten diemeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Pools, eventueel naast je werk, kies dan voor een thuisstudie Pools.
Wanneer je maar wilt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met de thuisstudie [PRODUCT]. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je shortlist op Thuisstudie.nl en klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.