Leer in je eigen tempo tekenen en schilderen

Wil je leren tekenen en schilderen en je verborgen talenten verder ontwikkelen? Start dan een cursus Tekenen en Schilderen via Thuisstudie.nl! Met onderstaande praktijkgerichte cursussen leer je stap voor stap verschillende teken- en schildertechnieken en maak je de mooiste stukken. Aan het einde van de cursus heb je leren tekenen en schilderen met alle basistechnieken, zodat je diverse objecten perfect weer kunt geven. Vergelijk onderstaande cursussen en opleidingen. En schrijf je vandaag nog in voor de thuisstudie van jouw keuze!

- Thuisstudies Tekenen en Schilderen

# Naam Prijs  
1 Botanisch tekenen € 238,5
2 Cartoon- en striptekenen € 361,5
3 HBO-programma Technisch tekenen € 597,00

- Thuisstudies Tekenen en Schilderen

# Naam Prijs  
1 Illustratief Tekenen € 217,50
2 SketchUp (3D tekenen) € 242,50
3 Tekenen en Schilderen € 279,00
4 Vrij Tekenen € 308,00

- Thuisstudies Tekenen en Schilderen

# Naam Prijs  
1 Tekenen Voor Beginners € 229,00
Meer leren? Thuisstudie!

Leren tekenen en schilderen

Oefening baart kunst. Maar het volgen van een cursus of thuisstudie maakt je pas echt kunstzinnig. Het maakt niet uit of je nu liever aan de slag gaat met acrylverf of een potlood werkt. Thuisstudie biedt diverse cursussen op het gebied Tekenen en Schilderen aan. Van acrylschilderen tot vrij tekenen, voor iedere maestro is er een thuisstudie.

Al onze cursussen moedigen thuis studeren aan. Jij bent immers de kunstenaar! Gewapend met de materialen naar keuze creëer je meesterwerk na meesterwerk. Dit kun je niet alleen met een verfkwast. Bij cursussen als digitaal tekenen en schilderen en illustreren komt de hulp van een computer ook van pas! Laat je dus inspireren en je creativiteit los met de onderstaande hobbycursussen van Thuisstudie.nl.

Thuisstudies: flexibel en voordelig.

De opleiders op deze website maken (verder) studeren voor iedereen mogelijk. Thuis. Onderweg. Naast je werk en gezin. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Met digitale leeromgevingen wordt optimaal gebruik gemaakt van internet. Evengoed is er veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. En steeds vaker wordt thuisstudie gecombineerd met klassikaal onderwijs.

De voordelen van een thuisstudie:

  • Start wanneer het jou uitkomt
  • Studeren na(ast) je werk en andere bezigheden
  • Persoonlijke begeleiding online en in de klas
  • Meer tijd als je meer tijd nodig hebt
  • OfficiĆ«le certificaten en diploma's
  • En vaak héél voordelig.
Dus aarzel niet. En schrijf je vandaag nog in!