HAVO Geschiedenis

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Goed voorbereid voor het HAVO Geschiedenis examen

Moet je nog Geschiedenis examen doen? En kun je hier wat hulp bij gebruiken? Bekijk en vergelijk onderstaande thuisstudies. Bij elk van deze zijn het (online) lesmateriaal en de persoonlijke begeleiding door een ervaren docent volledig gericht op het behalen van officiële Geschiedenis staatsexamen HAVO. Je zult het examen met meer vertrouwen tegemoet zien.
Photo by Federico Di Dio photography on Unsplash

HAVO Geschiedenis

7 maanden € 329,00 nha havo
logo
50% korting + gratis tablet of NC headphones

Haal het officiële staatsexamen HAVO Geschiedeniscomplete lesstof + examentraining De overeenkomst tussen societé Paris Hilton en staatsman Willemmeer

HAVO Geschiedenis

6 maanden € 336,00 loi havo
logo

Behaal flexibel in deeltijd je HAVO-certificaat geschiedenis. LOI-opleiding via thuisstudie, inclusief lesmateriaal en persoonlijke begeleiding doormeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in HAVO Geschiedenis, eventueel naast je werk, kies dan voor een thuisstudie HAVO Geschiedenis.
Wanneer je maar wilt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met de thuisstudie [PRODUCT]. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je shortlist op Thuisstudie.nl en klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.