MBO Opleiding Onderwijsassistent

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


MBO Onderwijsassistent

Wil je een MBO opleiding tot Onderwijsassistent volgen? En wil je dit doen in jouw eigen tempo en vanuit huis? Kies dan voor een online cursus Onderwijsassistent. Hieronder hebben we voor jou het aanbod van de grootste opleidingsinstituten in Nederland op een rij gezet. Kies de MBO-opleiding die het best bij jou past.

MBO Basisopleiding Onderwijsassistent

6 Maanden € 690,00 nti mbo
logo

Werk je graag met kinderen en lijkt het je leuk om een docent bij te staan in de les? Start dan nu met de mbo basisopleiding Onderwijsassistent vanmeer

Basisopleiding Onderwijsassistent

10 maanden € 749,00 nha mbo
logo

Wat doet de onderwijsassistent? Ontdek het met de basisopleiding Lijkt het jou leuk om kinderen in groep 3 te helpen bij het leren lezen enmeer

MBO Onderwijsassistent

24 Maanden € 2399,00 nti mbo
logo

Een onderwijsassistent helpt leraren in het onderwijs. Je bent sociaal, geduldig en dienstverlenend. Herken je jezelf in dit profiel? Lees danmeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in MBO Opleiding Onderwijsassistent, eventueel naast je werk, kies dan voor MBO Opleiding Onderwijsassistent als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met MBO Opleiding Onderwijsassistent. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je MBO Opleiding Onderwijsassistent shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.