Facilitymanagement

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de thuisstudie Facility Management die bij jou past

Wil jij thuis over facility management leren? Kies dan voor een thuisstudie Facility Management. En volg de beroepsopleiding thuis. Vergelijk hieronder de cursussen en opleidingen van verschillende opleiders. Of je nu meer wil leren om verder te komen in je huidige baan als facility manager of voor een carrièreswitch, in het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.

Facility Management

4 maanden € 379,00 nha cursus
logo
50% korting + gratis tablet of NC headphones

Wil jij leren hoe je een facilitair plan schrijft? Volg de opleiding Facility Management Wil jij je oriënteren op facility management of ben jij eenmeer

Associate degree Facility Management 

18 maanden € 4662,00 loi mbo
logo

De door de overheid erkende Associate degree Facility management ligt qua niveau tussen MBO 4 en HBO-bachelor. Je behaalt een wettelijk erkendmeer

HBO-bachelor Facility Management

36 maanden € 7524,00 loi hbo
logo

Tijdens de bacheloropleiding HBO Facility management komen alle facetten van facilitair management aan de orde. Van middle management totmeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Facilitymanagement, eventueel naast je werk, kies dan voor een thuisstudie Facilitymanagement.
Wanneer je maar wilt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met de thuisstudie [PRODUCT]. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je shortlist op Thuisstudie.nl en klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.