Google Analytics

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de thuisstudie Google Analytics die bij jou past

Wil jij thuis online alles over Google Analytics te weten komen? Kies dan voor een online cursus. En krijg les thuis. Vergelijk hieronder iedere cursus tot over Google Analytics producten van verschillende opleiders. Als je jezelf wil ontwikkelen tot Google expert, staat in het overzicht hieronder gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.

Google Analytics

Eenmalig € 285,00 nti cursus
logo

Als je een website beheert is het belangrijk te weten hoe deze website presteert. Met het programma Google Analytics krijg jij inzicht in hetmeer

Google Analytics 4

Eenmalig € 285,00 nti cursus
logo

Daarom kies je voor Google Analytics 4 van NTI:meer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Google Analytics, eventueel naast je werk, kies dan voor Google Analytics als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met Google Analytics. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je Google Analytics shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.