Op zoek naar een opleiding voor office managers?

Thuisstudie.nl helpt je graag verder. Bekijk en vergelijk onderstaande thuisstudies en opleidingen van de belangrijkste aanbieders van "afstandsonderwijs". En schrijf je vandaag nog in voor de Office Management opleiding van jouw keuze.

- Thuisstudies Officemanagement

# Naam Prijs  
1 Office Management € 495,00

- Thuisstudies Officemanagement

# Naam Prijs  
1 HBO Inleiding officemanagement € 837,00
2 HBO Inleiding officemanagement € 1167,00
3 Officemanager € 1386,00
4 HBO Internationaal officemanagement € 1395,00
5 Associate degree Officemanagement € 4536,00
6 Associate degree Officemanagement € 8856,00

- Thuisstudies Officemanagement

# Naam Prijs  
1 Officemanager € 459,00
Meer leren? Thuisstudie!

Leren voor officemanager

Vanaf een opleiding als managementassistent of secretaresse is de stap naar Officemanager logisch en niet ingewikkeld. De beroepsopleiding Officemanager is dan ook uitermate geschikt voor mensen met ervaring op dit gebied. Door middel van een thuisstudie leer je alle vaardigheden en eigenschappen die nodig zijn voor deze functie. Bereid je maar alvast voor op een zeer interessante zelfstudie. Bij het beroep Officemanager komt van alles aan bod.

Tijdens het thuis studeren zul je verschillende zaken tot je nemen. Van public relations en logistiek tot het beheren van databases. Een Officemanager is dan ook een echte allround functie met veel verantwoordelijkheid. Je leert met deze studie niet alleen een vak maar behaalt ook relevante certificaten. Hieronder vind je alle zelfstudies van onze aanbieders voor dit beroep.

Thuisstudies: flexibel en voordelig.

De opleiders op deze website maken (verder) studeren voor iedereen mogelijk. Thuis. Onderweg. Naast je werk en gezin. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Met digitale leeromgevingen wordt optimaal gebruik gemaakt van internet. Evengoed is er veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. En steeds vaker wordt thuisstudie gecombineerd met klassikaal onderwijs.