Personal Trainer

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de opleiding tot Personal Trainer die bij jou past

Wil jij je verder ontwikkelen tot een volwaardige en goede Personal Trainer? Kies dan voor een online opleiding Personal Trainer. En volg de opleiding thuis en wanneer het jou uitkomt. Vergelijk hieronder de beroepsopleidingen tot Personal Trainer van verschillende opleiders. In het overzicht staat zeker een thuisstudie die bij jou past.
Photo by Karsten Winegeart on Unsplash

Voordelen van een thuisstudie

  • Studeren waar en wanneer het jou uitkomt
  • Papier, online lesmateriaal en zelfs apps voor de beste leerervaring
  • Enorme keuze voor wat betreft niveau en specialisatie
  • Rond de opleiding af met een erkend diploma

Staat jouw opleiding er niet tussen?

Bekijk dan ook het aanbod in onderstaande rubrieken.

Personal Trainer

12 maanden € 755,00 nha cursus
logo

Personal Trainer opleiding: begeleid mensen naar een fit&gezond leven Wil jij anderen helpen zo fit en gezond mogelijk te blijven? Met de opleidingmeer

Personal Trainer

10 maanden € 799,00 laudius cursus
logo
Laagste lesgeld van NL. 14 dagen GRATIS proberen.

Personal trainers winnen de laatste tijd enorm aan populariteit. Waar personal training in eerste instantie alleen was weggelegd voor topsporters enmeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Personal Trainer, eventueel naast je werk, kies dan voor Personal Trainer als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met Personal Trainer. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je Personal Trainer shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.