Prince2

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de thuisstudie Prince2 die bij jou past

Wil jij thuis over Prince2 leren? Kies dan voor een thuisstudie Prince2. En volg de beroepsopleiding thuis. Vergelijk hieronder de cursussen en opleidingen van verschillende opleiders. Of je nu meer wil leren om verder te komen in je huidige baan of voor een carrièreswitch, in het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.

Vind de thuisstudie Prince2 die bij jou past

Wil jij thuis Prince2 leren? Kies dan voor een thuisstudie Prince2. En volg de beroepsopleiding thuis. Vergelijk hieronder de cursussen en opleidingen van verschillende opleiders. Of je nu meer wil leren om verder te komen in je huidige baan als projectmanager of programmamanger, of voor een carrièreswitch, in het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.

PRINCE2® Foundation

2 maanden € 398,00 loi hbo
logo

De opleiding PRINCE® Foundation is een aanrader voor iedereen die projectmatig werkt. Met deze deeltijdcursus van de LOI leer je projecten vanmeer

Projectmethodieken Agile Scrum en PRINCE2® Foundation

6 maanden € 594,00 loi hbo
logo

Met de deeltijdcursus Projectmethodieken behaal je twee veelgevraagde certificaten. Je krijgt bij deze LOI-cursus begeleiding van ervaren trainers enmeer

Certificeringsprogramma PRINCE2 Agile®

1 dag € 2895,00 computrain cursus
logo

Certificeringsprogramma PRINCE2 Agile® volg je bij Computrain. Vooruit metmeer

Certificeringsprogramma PRINCE2®

2 dagen € 3295,00 computrain cursus
logo

Certificeringsprogramma PRINCE2® volg je bij Computrain. Vooruit metmeer

HBO Projectmanagement met PRINCE2®

6 maanden € 4739,00 computrain hbo
logo

HBO Projectmanagement met PRINCE2® volg je bij Computrain. Vooruit metmeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Prince2, eventueel naast je werk, kies dan voor een thuisstudie Prince2.
Wanneer je maar wilt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met de thuisstudie [PRODUCT]. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je shortlist op Thuisstudie.nl en klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.