Toerisme en Recreatie

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de thuisstudie toerisme die bij jou past

Wil jij thuis online over toerisme en werken in de toeristenbranche leren? Kies dan voor een online cursus. En krijg les thuis. Vergelijk hieronder de cursussen toerisme van verschillende opleiders. In het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.

Reisadviseur

11 maanden € 549,00 nha cursus
logo

Word reisadviseur Van Machu Pichu in Peru tot de hectiek van Aki Habara en Shinjuku in Tokyo: wil je alles weten over de mooiste bestemmingen?meer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Toerisme en Recreatie, eventueel naast je werk, kies dan voor Toerisme en Recreatie als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met Toerisme en Recreatie. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je Toerisme en Recreatie shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.