Op zoek naar een opleiding Toerisme?

Thuisstudie.nl helpt je graag verder. Bekijk en vergelijk onderstaande thuisstudies en opleidingen van de belangrijkste aanbieders van "afstandsonderwijs". En schrijf je vandaag nog in voor de opleiding Toerisme van jouw keuze.

- Thuisstudies Toerisme en Recreatie

# Naam Prijs  
1 HBO Duurzaam toerisme en trends € 1554,00
2 HBO-bachelor Toerisme en recreatie € 7164,00
Meer leren? Thuisstudie!

Professioneel recreëren

De wereld is een stuk toegankelijker geworden in de afgelopen vijftig jaar. Waar vliegreizen vroeger enkel voor vermogende mensen beschikbaar waren, stappen nu ieder jaar miljoenen Nederlanders op het vliegtuig. De Toerisme branche is dan ook aanzienlijk gegroeid. Om deze wereld volledig te begrijpen, is er tegenwoordig een opleiding Toerisme en Recreatie op HBO- niveau beschikbaar, welke nu ook door middel van een thuisstudie gevolgd kan worden.

Tijdens een zelfstudie Toerisme en Recreatie komen alle aspecten van deze branche aan bod: zakelijk Engels, logistiek, management, marketing, mondialisering en meer. Bovendien past de studie zich aan de laatste ontwikkelingen aan. Zo heb je aan het einde van de rit een diploma op zak die nog jarenlang relevant zal zijn. Bekijk hieronder al onze thuis en zelfstudies op het gebied van Toerisme en Recreatie.

Thuisstudies: flexibel en voordelig.

De opleiders op deze website maken (verder) studeren voor iedereen mogelijk. Thuis. Onderweg. Naast je werk en gezin. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Met digitale leeromgevingen wordt optimaal gebruik gemaakt internet. Evengoed is er veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. En steeds vaker wordt thuisstudie gecombineerd met klassikaal onderwijs.