VWO Scheikunde

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Goed voorbereid voor het VWO Scheikunde examen

Mis je nog het VWO-certificaat voor Scheikunde? Omdat je de eerste keer bent gezakt? Of omdat je deze nog nodig hebt voor een vervolgopleiding? Kies dan voor een online cursus. Studeer waar en wanneer je wil. En bereid je perfect voor op het officiële staatsexamen. Met uitgekiend lesmateriaal en geholpen door een ervaren docent Scheikunde.

VWO Scheikunde

3 Maanden € 240,00 nti vwo
logo

Heb je nog niet het vak VWO Scheikunde gehaald? Volg dan nu de cursus VWO Scheikunde om snel en eenvoudig je VWO-diploma te halen. Met dezemeer

VWO Scheikunde

6 maanden € 279,00 nha vwo
logo
50% korting + gratis tablet of NC headphones

Bereid je voor op het VWO-diploma Scheikunde complete lesstof + examentraining De molecuulstructuur van parfum bepalen? De juiste brandstofmeer

VWO Scheikunde

7 maanden € 434,00 loi vwo
logo

Behaal flexibel je VWO-certificaat scheikunde. LOI deeltijdopleiding via thuisstudie, inclusief lesmateriaal en persoonlijke begeleiding door eenmeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in VWO Scheikunde, eventueel naast je werk, kies dan voor een thuisstudie VWO Scheikunde.
Wanneer je maar wilt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met de thuisstudie [PRODUCT]. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je shortlist op Thuisstudie.nl en klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.