40 Jaar Internationale Ervaring

Laudius biedt een breed spectrum aan thuisstudies aan: beroepscursussen, taalcursussen, cursussen voor het vergroten van je algemene ontwikkeling en leuke creatieve hobbycursussen. Kernwaarden binnen de moderne, zeer klantvriendelijke organisatie zijn flexibiliteit en kwaliteit. Bij Laudius kun je kiezen voor digitaal studiemateriaal (downloads) om te studeren vanaf een PC, laptop, e-reader of smartphone of om zelf te printen. Uiteraard kan het studiemateriaal ook in papieren vorm worden aangeboden, in hoogwaardig drukwerk en een fraaie map.

Top 5 Cursussen en Opleidingen bij Laudius

# Naam Type  
1 Elementair Boekhouden Cursus Meer info

In 't kort

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Laudius voldoet op basis van haar ISO 9001 certificering aan de hoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, begeleiding en examinering.

Alle cursussen 14 dagen op proef
Als je binnen 14 dagen na ontvangst van een cursus besluit dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dan ontvang je het aankoopbedrag (het vooruitbetaalde bedrag) van de cursus retour.