80 Jaar Ervaring in Afstandsonderwijs

Nederland slimmer maken, hét verschil maken in onderwijs, dat is waar de LOI voor staat. De LOI doet dit door toegankelijk en efficiënt onderwijs te bieden dat in ieders leven past. De LOI richt zich daarbij op een ieder die zich naast werk, gezin en/of een druk privéleven verder wil ontwikkelen. Met een aanbod van meer dan 1.000 opleidingen vindt iedereen bij de LOI de opleiding die bij hem of haar past. Naast een opleiding in de gewenste richting en op het gewenste niveau, kun je ook kiezen voor de best passende studiemethode: thuisstudie of klassikaal.

Top 5 Cursussen en Opleidingen bij LOI

In 't kort

Met jaarlijks meer dan 100.000 studenten, waarvan ruim 20.000 HBO-studenten, mag LOI zich met recht "dé opleider van Nederland" noemen. En met een aanbod van meer dan 1000 opleidingen vindt iedereen bij de LOI de opleiding die bij hem of haar past.

Erkende diploma's
LOI geeft erkende VMBO-, HAVO, VWO-, MBO-, HBO,- bachelor- en masterdiploma’s uit. Deze hebben exact dezelfde waarde als diploma’s van bekostigde onderwijsinstellingen. De bachelor- en masterdiploma’s geven recht op de internationaal erkende titels Bachelor en Master.