Het Nieuwe Studeren Begint bij het NTI

Ben je toe aan een carrièreswitch of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel! Al vanaf het begin richt het NTI zich op kwalitatief hoogwaardig onderwijs met waardevolle diploma's en certificaten. De vele beroepsopleidingen met erkende branchediploma's vormen hiervan het overtuigende bewijs. Maar ook de HBO- en MBO-opleidingen voldoen aan de strenge normen die de overheid stelt en zijn wettelijk erkend.

Top 5 Cursussen en Opleidingen bij NTI

In 't kort

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)