Koken en Bakken

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de thuisstudie over koken of bakken die bij jou past

Wil jij thuis online beter leren koken en bakken? Kies dan voor een online cursus. En krijg les thuis. Vergelijk hieronder de bak- en kookcursussen van verschillende opleiders. Of je nu beter wil leren koken of bakken voor jezelf en je gezin, of je beroep ervan wil maken, in het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.

Bijzonder Koken

14 maanden € 299,00 nha cursus
logo

Culinair feestje in de keuken met de cursus Bijzonder Koken Lijkt het je heerlijk om zo nu en dan een bijzonder gerecht op tafel te zetten?meer

Zelf taarten maken

4 Maanden € 400,00 nti cursus
logo

Wil je de lekkerste taarten maken? Geen kant-en-klare recepten, maar je eigen deeg en beslag maken? Tijdens de NTI cursus Zelf taarten maken leer jemeer

Taarten Maken

6 maanden € 419,00 nha cursus
logo

Heel Holland Bakt. Jij binnenkort ook? Volg de cursus Taarten Maken Deelnemers klaar? Bakken maar! Van beginner tot meesterbakker die de lekkerstemeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Koken en Bakken, eventueel naast je werk, kies dan voor Koken en Bakken als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met Koken en Bakken. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je Koken en Bakken shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.