HBO Opleiding Administratie en Boekhouden

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Leer thuis en in jouw tempo over bedrijfsadministratie

Wil je een HBO opleiding boekhouden volgen? Of bijvoorbeeld Moderne Bedrijfsadministratie op HBO-niveau? Thuis en in jouw eigen tempo? Kies dan voor een online cursus een van de thuisstudies op deze pagina. Je vindt hieronder de HBO opleidingen van de grootste opleidingsinstituten in Nederland op een rij. Zodat je ze eenvoudig kunt vergelijken en jij de HBO thuisstudie kunt uitkiezen die het best bij je past.

HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie

3 Jaar € 6838,00 nti hbo
logo

Zoek je een praktijkgerichte financiële hbo-opleiding?  Wil je een erkend diploma dat écht gewaardeerd wordt op de arbeidsmarkt?  Volgmeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in HBO Opleiding Administratie en Boekhouden, eventueel naast je werk, kies dan voor HBO Opleiding Administratie en Boekhouden als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met HBO Opleiding Administratie en Boekhouden. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je HBO Opleiding Administratie en Boekhouden shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.