HBO Opleiding Economie

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Studeer thuis Economie op HBO niveau

Wil je een HBO opleiding Economie volgen? Vanuit huis en op momenten dat het jouw uitkomt? Kies dan voor een online cursus Economie. Hieronder hebben we voor jou de economie-opleidingen van de grootste instituten in Nederland op een rij gezet. Kies de Economie thuisstudie die het best bij jou past.

HBO-programma Algemene economie

3 Maanden € 840,00 nti hbo
logo

Daarom kies je voor HBO-programma Algemene economie van NTI:meer

HBO-programma Bedrijfseconomie

3 Maanden € 840,00 nti hbo
logo

Daarom kies je voor HBO-programma Bedrijfseconomie van NTI:meer

HBO Bachelor Commerciële Economie

3 Jaar € 7180,00 nti hbo
logo

Wil jij een merk uitstekend positioneren én verkopen? Wil jij aan de slag in marketing of sales? En op managementniveau beslissingen nemen, waarbijmeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in HBO Opleiding Economie, eventueel naast je werk, kies dan voor HBO Opleiding Economie als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met HBO Opleiding Economie. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je HBO Opleiding Economie shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.