HBO Financieel Management

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Leer thuis over moderne bedrijfsadministratie

Wil je financieel management studeren op HBO niveau? Waar en wanneer je wil? Kies dan voor een online cursus. Hieronder hebben we voor jou de HBO-opleidingen van de grootste instituten in Nederland op een rij gezet. Kies de opleiding die het best bij jou past.

  terug naar alle HBO managementopleidingen

HBO-programma Financieel Management

3 Maanden € 840,00 nti hbo
logo

Daarom kies je voor HBO-programma Financieel Management van NTI:meer

MBA-programma Financieel management

6 Maanden € 1050,00 nti hbo
logo

Deze MBA-module zorgt ervoor dat je in staat bent om managementactiviteiten op financieel gebied op verantwoorde wijze aan te sturen. De bredemeer

Associate degree Financieel management

2 Jaar € 4331,00 nti hbo
logo

Wil jij graag werkzaam zijn in het financiële werkveld?  Bijvoorbeeld als medewerker administratie, bedrijfsadministrateur of assistentmeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in HBO Financieel Management, eventueel naast je werk, kies dan voor HBO Financieel Management als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met HBO Financieel Management. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je HBO Financieel Management shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.