HBO ICT Management

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Leer thuis hoe je meest haalt uit IT systemen en processen

Wil je ICT Management studeren op HBO niveau? Waar en wanneer je wil? Kies dan voor een online cursus. Hieronder hebben we voor jou de ICT opleidingen van de grootste instituten in Nederland op een rij gezet. Kies de ICT managementopleiding die het best bij jou past.

  terug naar alle HBO managementopleidingen

HBO-programma Social Media

3 Maanden € 840,00 nti hbo
logo

Daarom kies je voor HBO-programma Social Media van NTI:meer

HBO-programma Internal Control and Accounting Information Systems

6 Maanden € 1710,00 nti hbo
logo

Daarom kies je voor HBO-programma Internal Control and Accounting Information Systems van NTI:meer

HBO-programma Business IT en Management

9 Maanden € 2565,00 nti hbo
logo

Wil je meer invulling geven aan je huidige functie, maar wil je (nog) geen volledige hbo-opleiding doorlopen? Werk jij bijvoorbeeld alsmeer

HBO-programma Multimedia design

9 Maanden € 2565,00 nti hbo
logo

Wil je weten hoe je strakke, overtuigende content creëert en daarmee de media van je bedrijf of opdrachtgever optimaliseert? Volg dan het HBOmeer

HBO Bachelor Business IT en Management

3 Jaar € 8890,00 nti hbo
logo

Wil jij inspelen op de stijgende vraag naar bedrijfskundige informatica professionals? Wil jij alles leren over het verbeteren van bedrijfsprocessenmeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in HBO ICT Management, eventueel naast je werk, kies dan voor HBO ICT Management als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met HBO ICT Management. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je HBO ICT Management shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.