HBO Leiderschap

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Leer thuis effectief leiding geven op je werk

Wil je leren over verschillende managementstijlen en persoonlijk leiderschap? Om meer resultaat te behalen in je huidige functie of als voorbereiding voor een nieuwe? Volg een thuisstudie over effectief leiderschap. Bekijk het aanbod van de grootste opleiders hieronder. En kies de thuisstudie die het best bij jou past.

  terug naar alle HBO managementopleidingen

Leiderschap

2 maanden € 539,00 nha hbo
logo

Weten wat leiderschap inhoudt? Volg de cursus Leiderschap op HBO-niveau Een succesvol bedrijf heeft meer nodig dan alleen gemotiveerde medewerkers.meer

Bedrijfskunde met Leiderschap

12 maanden € 819,00 nha hbo
logo

Leiderschap kun je leren. Volg de opleiding Bedrijfskunde met Leiderschap op HBO-niveau“Management is dingen goed doen; leiderschap is de goedemeer

HBO-programma Strategie en Leiderschap

3 Maanden € 840,00 nti hbo
logo

Daarom kies je voor HBO-programma Strategie en Leiderschap van NTI:meer

Masterclass Persoonlijk leiderschap

3 Maanden € 1425,00 nti hbo
logo

Wil jij je leiderschapskwaliteiten verbeteren? Ontdek je persoonlijke kernkwaliteiten en word een professioneel rolmodel met de Masterclassmeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in HBO Leiderschap, eventueel naast je werk, kies dan voor HBO Leiderschap als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met HBO Leiderschap. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je HBO Leiderschap shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.