HBO Security & Risicomanagement

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Leer thuis meer over beveiliging en risicomanagement

Wil je een op HBO-opleiding volgen op het gebied van veiligheid (security) en risicomanagement? En wil je studeren waar en wanneer je wil? Kies dan voor een online cursus. Hieronder hebben we voor jou de beste opleidingen van de grootste instituten in Nederland op een rij gezet. Kies de opleiding die het best bij jou past.

  terug naar alle HBO managementopleidingen

HBO-programma Risicomanagement

3 Maanden € 840,00 nti hbo
logo

Daarom kies je voor HBO-programma Risicomanagement van NTI:meer

HBO-programma Safety- en securitymanagement

3 Maanden € 840,00 nti hbo
logo

Safety- en securitymanagement zijn steeds meer met elkaar verbonden binnen bedrijven en organisaties. Ontwikkelingen zoals digitalisering enmeer

HBO-programma IT-security

6 Maanden € 1710,00 nti hbo
logo

De digitalisering blijft toenemen en daardoor wordt het thema digitale veiligheid steeds belangrijker. Ben jij benieuwd hoe je als bedrijf veiligmeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in HBO Security & Risicomanagement, eventueel naast je werk, kies dan voor HBO Security & Risicomanagement als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met HBO Security & Risicomanagement. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je HBO Security & Risicomanagement shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.