HBO Verandermanagement

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Leer thuis hoe je organisatie verandert

Wil je verandermanagement studeren op HBO niveau? En wil je dit doen waar en wanneer het jou uitkomt? Kies dan voor een online cursus Verandermanagement. Hieronder hebben we voor jou het aanbod van de grootste instituten in Nederland op een rij gezet. Kies de opleiding die het best bij jou past.

  terug naar alle HBO managementopleidingen

Verandermanagement

2 maanden € 519,00 nha hbo
logo

Effectief veranderen? Volg de cursus Verandermanagement op HBO-niveauAlles verandert continue. Verandering is een gegeven. Bedrijven moeten zichmeer

Masterclass Verandermanagement

3 Maanden € 1425,00 nti hbo
logo

Organisaties hebben continu te maken met verandering. Denk aan reorganisaties, innovaties of proceswijzigingen. Hoe kun je succesvol veranderingenmeer

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in HBO Verandermanagement, eventueel naast je werk, kies dan voor HBO Verandermanagement als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met HBO Verandermanagement. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je HBO Verandermanagement shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.