Wil je een (betere) doktersassistent worden?

Thuisstudie.nl helpt je graag verder. Bekijk en vergelijk onderstaande opleidingen tot doktersassistent(e). Maak je keuze. En schrijf je vandaag nog in.

- Thuisstudies voor Doktersassistenten

# Naam Prijs  
1 Basisopleiding Doktersassistente € 6,126
2 Kort MBO Doktersassistent € 13,187
3 MBO Doktersassistent € 1883,25
4 MBO Doktersassistent Klassikaal € 3096,00

- Thuisstudies voor Doktersassistenten

# Naam Prijs  
1 Basisopleiding Doktersassistent € 440,00

- Thuisstudies voor Doktersassistenten

# Naam Prijs  
1 MBO-basisopleiding Doktersassistent € 792,00
2 Kort MBO Doktersassistent € 1683,00
3 MBO Doktersassistent € 2136,00
4 MBO-basisopleiding Doktersassistent € 2152,00
5 Kort MBO Doktersassistent € 4403,00
6 MBO Doktersassistent € 5976,00
Meer leren? Thuisstudie!

Word een (betere) assistent(e) van de dokter

Na het afronden van een opleiding Dokterassistent kun je overal terecht in de gezondheidszorg. Als Dokterassistent heb je een breed takenpakket waarbij verschillende vaardigheden een vereiste zijn. Het leren voor dokterassistent(e) is een zware dobber. Gelukkig kun je door thuis studeren op een efficiënte manier dit prachtige vak leren.

Bij Thuisstudie.nl tref je verschillende MBO opleidingen die relevant zijn voor het beroep. Als je nog geen eerdere ervaring met het vak is, dan bereidt de MBO-basisopleiding Doktersassistent je goed voor. Je kunt daarna verder met de MBO opleiding Doktersassistent. Dit is een MBO 4 opleiding en na voltooiing kun je direct aan de slag. Bekijk hieronder de lijst met opleidingen van onze aanbieders.

Thuisstudies: flexibel en voordelig.

De opleiders op deze website maken (verder) studeren voor iedereen mogelijk. Thuis. Onderweg. Naast je werk en gezin. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Met digitale leeromgevingen wordt optimaal gebruik gemaakt van internet. Evengoed is er veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. En steeds vaker wordt thuisstudie gecombineerd met klassikaal onderwijs.